Nieuws

Zorvec beschermt langer én beter

In 2019 is door Wageningen University & Research (WUR) een onderzoek gedaan naar de effectiviteit van verschillende middelen tegen Phytophthora. Hieruit bleek dat Zorvec zelfs met een langer spuitinterval een betere bescherming tegen Phytophthora gaf. Foto: Proefveld WUR
Lees meer >

Bedankt voor uw vertrouwen in Zorvec!

Sinds 2018 is het nieuwe Phytopthora-middel Zorvec Enicade® toegelaten in België. Veel telers en adviseurs hebben dit nieuwe middel reeds ingezet. We willen u graag bedanken voor het vertrouwen.
Lees meer >

Akkerbouwers De Wit over goede ervaringen met Zorvec

Normaal gesproken blaast akkerbouwer Anton de Wit met zijn zoon David niet zo hoog van de toren. De eigenaren van het traditionele akkerbouwbedrijf met één op vier aardappelen in het bouwplan zijn liever gewoon op het land bezig en houden zich niet te veel met randzaken bezig.
Lees meer >

Corteva Agriscience op PotatoEurope Belgium 2019

Op 4 & 5 september 2019 vindt het grootse openlucht aardappelevenement PotatoEurope plaats in België. Deze beurs is een ideale gelegenheid om u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de teelt en verwerking van aardappelen. ​
Lees meer >

Gunstige beoordeling nieuwe aardappelfungicide

door Haijo Dodde - Het nieuwe fungicide Zorvec Enicade® krijgt van EuroBlight een goede beoordeling voor de werking op phytophthora in aardappelen.  
Lees meer >